QUINES FRUITES ENGREIXEN MÉS? QUAN ESTÀ PERMÈS MENJAR-LES? SÓN ALGUNES D'ELLES "CREMA-GRASSES"?

Entrevista "Té de tot", TV Girona · 19/05/2014 (12:29 - 21:58)


http://tvgirona.xiptv.cat/te-de-tot/capitol/te-de-tot-del-19-05-2014-_-part-2?s=749&e=1318#.U3o8l7dyEWN.facebook
Ens anem acostant a l’estiu, i com és normal, comencen a aflorar mites alimentaris, productes “cremagrasses” i diürètics, sistemes d’aprimament “miracle” i les “dietes miracle” més pintoresques. Pedaços per utilitzar durant una època de l’any en la qual ens interessa perdre pes el més ràpid possible i, sobretot, amb el mínim esforç (quelcom del tot contradictori al que garanteixen, perquè amb tanta exclusió d’aliments i amb la gana que es passa, és més esforç seguir-ho que altra cosa).

I cal considerar que totes aquestes informacions i opcions dietètiques el que ens fan, a nivell del nostre comportament alimentari i hàbits, és vestir-los de molts més errors dels que ja tenim instaurats. Anar per aquí és quelcom que hem d’evitar; perquè les conseqüències d’implantar-los a la nostra alimentació portarà a un increment gradual de pes, i major risc de patir un seguit d’alteracions fisiològiques i patologies.  

Les fruites són un dels tipus d’aliments que tenen més mites alimentaris sobre el seu consum, i molts d’ells relacionats amb el control de pes. Per tant, en aquest programa, i aprofitant que en aquesta època de l’any aquests mites apareixen a diferents canals, volem desmitificar-los perquè, almenys una part de la població, sigui conscient del que són: simplement “mites”, sense rigor científic de cap mena.

 
Esbrina quins errors se solen fer en relació al consum de fruita, fent un clic a la imatge per fer una ullada a l'entrevista.

Si desitges llegir aquesta mateixa informació, pot fer un clic aquí.

Post Recomendado deslizante para blogger