EM MENJO LA VIDA EN COMPTES DE GAUDIR-LA?

Tens o has tingut uns quants quilos de més? Has intentat perdre pes una, dues, tres,.... moltes vegades! I, en algun moment, ¿has aconseguit mantenir, durant un temps adequat i no breu, el pes assolit? O, més bé has disminuït pes, però has acabat recuperant en poc temps més quilos dels perduts? Tens la sensació que, en el fons, alguna cosa et passa que ¿només vius una lluita constant contra el què menges, el teu pes i la teva imatge corporal? I que, cada vegada més, ¿sents com la vida se t'escapa, que no pots gaudir-la, que has deixat de fer coses que t'agradaria fer, perquè t'avergonyeixes del teu excés de pes?
 
Li acabes donant la culpa a l'efecte rebot, al teu metabolisme (“a mi és que tot m’engreixa!”), a la teva herència genètica; a que no disposes de suficient temps per a cuinar plats saludables, a que les “dietes” per a aprimar-se, en general, són avorrides i que a tu cap et funciona; o bé, a que pateixes ansietat i tens uns mals hàbits, que no tens temps per anar al gimnàs i..., un sens fi més d’excuses que ja saps! Però, la veritat, és que la causa no és res de tot això. I bé que ho saps! Sinó que, en el teu interior, hi ha quelcom més: ¿Alguna vegada t'has preguntat per què et permets tornar a agafar uns quants quilograms de pes que ja havies perdut? ¿Has pensat què et passa realment que et condiciona no acabar la “dieta” que estaves seguint? ¿T'has plantejat quina és la veritable relació que mantens amb els aliments?
 

Has de saber que existeix una gran probabilitat de que els teus mals hàbits o la teva ansietat no en siguin la causa, sinó la simptomatologia. Determinats hàbits són perniciosos però, ¿què és el que fa que continuïs tenint-los? I la teva ansietat, ¿d'on prové realment? Si els teus mals hàbits o els atacs d'ansietat són els que et fan protagonitzar ingestes excessives de determinats aliments, ¿per què no els pots canviar o frenar?
 
 
De la mà d'Eva Campos Navarro (ex-obesa mòrbida que perdé 70 kg, psicòloga i coach, autora del llibre “Soy más lista que el hambre”), i Marta Torra i Llorens (psicòloga  especialista en trastorns de la conducta alimentària), i amb la col·laboració de  NutriClínica Doctora Costa, se t’ofereix aquest workshop que t’ajudarà a identificar les pròpies respostes a aquestes i altres preguntes. Aprendràs a analitzar els teus hàbits emocionals i les implicacions consegüents a la teva vida. Descobriràs què necessites modificar per a poder tenir una relació saludable amb el menjar. Prendràs consciència de quina és la teva situació actual en relació amb la teva imatge corporal i el què menges; què et produeix ansietat i menjar compulsivament. Aprendràs a gestionar-ho mitjançant eines útils i efectives que se’t proporcionaran. Prendràs consciència de fins on vols arribar i com aconseguir aquest objectiu.

+ Informació: aquí
 
  • CALENDARI

26 i 27 de Abril, Girona   ¿Qué me pasa? (Eva Campos Navarro)
24 i 25 de Maig, Girona   La ansiedad, ¿excusa o realidad? (Marta Torra)
28 i 29 de Juny, Girona   ¡Cómo pesan mis emociones! (Eva Campos Navarro)
12 i 13 de Juliol, Girona  ¿Cómo nos vemos? (Marta Torra)
(divendres, de 16.00 a 21.00 i dissabtes de 9.30 a 14.30 h)
 
  • LLOC

NutriClínica Doctora Costa 
carrer Emili Grahit, 55, 1r. 1a., Girona
 
  • CONTACTE

934 5870705655 329 009
 
 
 
 
 
Post Recomendado deslizante para blogger