PRESENTACIÓ DEL CICLE DE TALLERS "EM MENJO LA VIDA EN COMPTES DE GAUDIR-LA?" AL MAGAZINE "TÉ DE TOT" DE TV GIRONA

Publicat a: Té de Tot · TV Girona - 18/04/2013
 
La psicòloga Marta Torra i la directora clínica de NutriClínica Doctora Costa, la Dra. Anna Costa, varen presentar en directe, al magazine TÉ DE TOT de TV Girona, el cicle de tallers que es duran a terme des d'aquest mes d'abril a la NutriClínica Doctora Costa.

Els tallers (6 en total) són completament independents entre ells, i van dirigits a persones que:
·  Requereixen pèrdua pes (per motius estètics i/o de salut) però, després de reiterats intents fallits provant “dietes”, la falta de motivació o l'existència d’una situació que aboca a una ansietat contínua priva assolir l’objectiu; i si més no, si alguna vegada s'hi ha estat a prop, del pes saludable, es torna a guanyar irremediablement pes.

·  Estan duent a terme un procés d’aprimament, seguint una “dieta”els fa por tornar al de sempre: guanyar el pes perdut (i més) en deixar de seguir la “dieta” en qüestió.

·  Ja ha assolit el pes saludable, amb el qual es trobes bé, però per situacions vàries (personals, familiars, de parella, laborals), actualment té moments puntuals d’estrès o episodis d’ansietat, i això li porta a menjar el què no toca. Quelcom que podria suposar tornar, gradualment, de nou, al pes que es tenia fa un temps.  
 
Fes un clic sobre la imatge, per a veure l'entrevista:
 
 
T'animem a que vegis l'entrevista (de 13 minuts de durada). Potser algun dels tallers pot ser del teu interès. 
 
+ Informació: aquí. 
 
 
 
 
Post Recomendado deslizante para blogger