Curs: APRENGUEM A ALIMENTAR-NOS AMB SALUT

Els passats dies 4 i 6 de novembre s'impartí el curs "APRENGUEM A ALIMENTAR-NOS AMB SALUT", dirigit a personal d'infermeria i auxiliars d'infermeria de l'Institut d'Assistència Sanitària (IAS), del Parc Hospitalari Martí i Julià, de Salt.

Els punts de continguts que es tractaren al curs foren els següents:
1. Per què som el què mengem?
2. Desmitificant... conceptes i errors alimentaris.
3. Dieta per a una òptima salut i pel control del pes.

Tot i que la durada del curs fou només de 6 hores (dues sessions de 3 hores), es donaren unes pinzellades genèriques, però alhora essencials i suficients, per a poder aprendre bons hàbits alimentaris i poder detectar de forma conscient aquells errors que solen estar instaurats al comportament alimentari individual i condicionen molt l'alimentació i, de retruc, la composició corporal i l'estat nutricional. 

Les dues sessions es caracteritzaren per un bon feed back amb els alumnes, que es mostraren molt interessats en la temàtica tractada. 

El programa de continguts del curs ha tingut tanta demanda entre el personal sanitari de l'IAS que, al llarg del 2014, es preveu fer 2 convocatòries més d'aquest perquè els professionals sanitaris que no han pogut assistir a aquesta, per límit de places, ho puguin fer.

 Imatge: Desenvolupament d'una de les sessions del curs. 
Lloc: Aula de Formació - Edifici dins el Parc Hospitalari Martí i Julià (Salt).




Post Recomendado deslizante para blogger