A PROPÒSIT DEL DESIG DE "POSAR-SE A DIETA" AMB L'ENTRADA AL NOU ANY...


Entrevista a: Radio Vilafant, Magazine "Quin matí" - 14/01/2014 (minuts 01 h:04 min - 01 h:26 min)

  http://www.radiovilafant.net/docs/radiocarta//Quin%20mati%2013%20Gener.mp3

Tots sabem que, després de les vacances nadalenques, cal tornar a la rutina en tots els aspectes: recuperar els horaris i la planificació diària i setmanal, els hàbits i les activitats habituals. I si amb la tornada ens hem trobat amb un guany de pes visible, és aconsellable no recórrer a solucions extremes, a les que requereixen canvis molt dràstics, per buscar i obtenir resultats ràpids.



Quan es fa una reflexió sobre el què es desitja obtenir com a resultat a mig i llarg termini, s’acaba concloent que és millor fer canvis graduals sobre el comportament alimentari, ser pacient i perseverant (perquè aquests acabaran sent més profitosos) que posar pedaços puntuals, com seguir alguna "dieta miracle". 



Si la teva decisió és perdre l’excés de pes guanyat de forma correcta i saludable, en aquesta entrevista trobaràs unes quantes recomanacions dietètico-nutricionals que són considerades essencials per aplicar. I, perquè no t’equivoquis de nou, en la cerca de la millor solució, se't fa una reflexió sobre alguns dels perjudicis de seguir "dietes miracle" (que van més enllà de l'indesitjat efecte rebot).



Si vols escoltar l’entrevista, fes un clic dins la imatge superior, i busca el començament al minut 01h:04m. La seva durada és d’uns 22 minuts.





Post Recomendado deslizante para blogger