RISCOS PER A LA SALUT INHERENTS AL SEGUIMENT DE DIETES MIRACLE

Entrevista "Té de tot", TV Girona · 24/03/2014 (14:07 - 22:39)
  


Ens endinsem a l’època de calor, i comencem a deixar enrere la roba d’hivern. Mirant cap a l’estiu, la nostra imatge corporal queda més al descobert i l’existència d’un excés de pes es fa més patent que altra època de l’any. Es comença a posar ulls a la cerca de solucions dietètiques, principalment en les que prometen una pèrdua de pes ràpida i amb mínim esforç. Si busques resoldre la situació mitjançant qualsevol de les dietes o sistemes d’aprimament “miracle” que hi ha presents al mercat (tingui el nom que tingui i prometi el que prometi) has de saber que simplement el què faràs serà posar “pedaços” per amagar puntualment el problema, i que et sotmetràs a uns riscos.
 
L’efecte rebot és la conseqüència més temuda i coneguda quan deixem enrere el seguiment de la dieta o mètode “miracle”, hàgim assolit el pes objectiu o no. Però de riscos n’hi ha molts altres, que poden anar des d’incrementar-nos el risc cardio/cerebrovascular i de patologies digestives, hepàtiques i renals fins a patir malalties derivades de deficiències nutricionals.
 
Esbrina en quines quatre tipologies es poden classificar les diferents “dietes miracle” i quins riscos hi ha associats al seu seguiment, escoltant l'entrevista. Visualitza el vídeu fent un clic aquí. 




Post Recomendado deslizante para blogger