ECOCABÀS: MERCAT DE PRODUCTES DE PROXIMITAT ECOLÒGICS I ARTESANALS, A GIRONA

Aquest proper diumenge 3 de març s'inaugura l'EcoCabàs a Girona ciutat. Un mercat únic on es poden adquirir productes ecològics i artesanals de proximitat (Km 0) i fruir d'activitats dirigides a tota la família, organitzades diumenge rera diumenge, per a la promoció d'una alimentació saludable, amb productes frescos de la nostra terra i elaborats artesalment. 

El nou mercat està situat a l’Avinguda Ramon Folch (davant de Correus), tots els diumenges al matí, de les 9.00 a 14.00 h.

S'hi podràn trobar fruita, verdures i hortalisses, derivats lactis varis, ous, carn, embotits i croquetes, melmelades i confitures, creps, vins i conserves entre d'altres productes del territori.

L’objectiu de l’Ecocabàs, és facilitar la compra setmanal de productes de proximitat i de temporada a totes les famílies a la vegada que aquestes gaudeixen de diferents activitats per a petits i grans (xerrades, tallers de cuina, activitats lúdiques pels petits, relacionades amb els 
productes de Km 0). El gran objectiu d'aquest esdeveniment és, per una banda, ajudar als petits productors de la província a seguir visquent dels seus productes de gran valor i qualitat i, per altra, apropar-los a la població gironina.

Destacar que aquesta iniciativa pretén també oferir una alternativa a l’actual sistema de cistella ecològica (que acostuma a proveir als compradors a finals de setmana), per ajudar a una millor organització dels àpats de les famílies. El servei d'oferta de poder fer la compra els diumenges, està pensat per a la setmana que començarà l'endemà, i també ser un punt de venda per totes aquelles persones de Girona i comarques a qui els sigui més còmode anar a comprar el dia festiu.

NutriClínica Doctora Costa hi col·laborarà mes a mes..., oferint activitats educatives, lúdiques i gastronòmiques, a més de posar a disposició dels assistents una pauta d'alimentació setmanal, completament saludable i variada en grups i tipus d'aliments. Si aquesta es desitja posar en pràctica la setmana següent, al mateix mercat es poden adquirir els aliments necessaris. 
 
I, com a activitats organitzades, dins l'àmbit de la Nutrició i la Dietètica, la primera de totes serà la xerrada "Compra i menja conscientment per a cuidar la teva salut".
 
Anota't el dia 3 de març, a la teva agenda!, i la de tota la teva família! L'EcoCabàs és un espai per a gaudir tots i, a més, per a aprofitar per a configurar la teva cistella de la compra setmanal!
 
Per a més informació fes un clic aqui.


 
Post Recomendado deslizante para blogger